Opskrift på hurtige Lakrids Mandler

Sundere havregryns kugler/snitter

_057Mine børn går i den tro at de her havregryns/müsli kugler/snitter er de originale. Det er nemlig den slags vi altid har lavet herhjemme. Min yngste søn på 5 år fik en original havregryns kugle til julehygge i børnehaven forleden, og dem kunne han slet ikke lide, de var “klistret” som han sagde.  I får her opskriften på sundere havregryns kugler 🙂

_042Dette skal du bruge til ca. 25 stk

160 gram müsli en klassisk variant eller bare havregryn – 100 gram mørk chokolade – 3 spsk. honning – 25 gram smør og kokos til at vende dem i.

Sådan gør du:

Smelt chokolade samt smør og hæld resten af ingredienserne deri,  bland det godt sammen så du har en fast masse. Tril dejen til kugler og vend dem i kokos. Alternativt kan du bare presse massen rigtig godt sammen til en flad aflang form og når det har stået i køleskabet et par timer kan du skærer det ud i små tern.

Skal opbevares i køleskabet.

Nu er der kun en uge til jul og jeg har indrømmet ikke været så aktiv med nye idéer til madpakkerne her i December, men juletravlhed begrænser mig, det kender i sikkert alt til 🙂 Men vi tager revanche i Januar når alle vores gennemtænkte og velovervejede nytårsfortsæt for sunde og varierede madpakker til hele familien, alligevel skal leves ud ;D.. Kan i have en dejlig tirsdag aften …_049

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hurtige Lakrids Mandler