Knækbrød med abrikos

Sprød sandwich med champignon

_017Når jeg har en rest groftbrød eller lignende så laver jeg det ofte til små sandwich/toast af en art, lige til at komme i fryseren, og tage op når man står og mangler noget nemt. Man kan fylde alverdens lækre ting i, brug hvad der er i køleskabet i forvejen. Men lige denne variant er simpelthen så god, så den må i altså prøve en dag 🙂

Til 6 sandwich skal du bruge:

6 skiver brød – 100 gram champignon – 3 spsk grøn pesto og ca. 50 gram ost

Sådan gør du:

Put de 6 skiver brød i en kold ovn på 180 grader, så renser og skærer du champignon (og ost) ud i små tern. Tager brødene ud af ovnen og smører dem med pesto. Fylder champignon og ost på de 3 skiver og ligger de andre 3 skiver brød oven på og presser dem godt sammen. Derefter ind i ovnen til brødet har fået godt med farve og osten er helt smeltet. Tag dem ud og skær over i halve.

Spis dem lige når de kommer ud af ovnen, dagen efter i madpakken eller put dem i fryseren og giv dem 5 minutter i ovnen ved 200 grader når de skal spises.

_015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød med abrikos