Tip: Rabat på udvalgt hvid riflet fra RC

Verdens nemmeste müslibar

Hurtige hjemmelavede müslibarDet behøver virkeligt ikke tage meget mere end 2 minutter at lave nogle sundere snack til madpakkerne, det her er en af de ideer.

Til 8-10 müslibar skal du bruge:

3 håndfulde af din favorit müsli, 1 spsk kokosolie og 3 spsk ahornsirup.

Nemme müslibarFremgangsmåde:

Smelt olie og sirup i en gryde, tag den af varmen og hæld din müsli i, og rør godt sammen. Put bagepapir i en flad form og hæld massen i, skub det sammen og glat ud (evt. med ske der lige har været under den varme hane) så der ikke er nogle huller og højden er som du ønsker den. Sæt det i køleskabet en times tid.  Derefter skærer du dem ud i den ønskede størrelse.

Du kan både lave den som traditionelle müslibar men også i mindre stykker til en snack skål eller madkassen. Hvis du skal gøre dem ekstra lækre til fredags guffen så dyp den ene ende i chokolade og vend i kokosmel.. De opbevares efterfølgende i køleskab i lufttæt boks og holder sig fint sprøde hvert fald en uge.

NB. Hvis der i din müsli er fx tørret banan eller andre større stykker så skal de lige hakkes let, så det hele kan hænge sammen. Der er stor forskel på müsli, så prøv dig lidt frem med mængderne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Rabat på udvalgt hvid riflet fra RC