Pasta med pesto, grønt og kylling

Tip: Rabat på udvalgt hvid riflet fra RC

_BlendJeg er sådan en der slet ikke kan få nok maskiner, porcelæn, potter og pander ind i mit køkken, det er ligesom bare MIT rum og der skejer jeg lidt ud, en gang imellem. Heldigvis har jeg heller ingen til at brokke sig over det når så det sker, haha.

Efterhånden har jeg lidt fra alverdens porcelæns serier og når så vi har mange gæster spiser de af et hav af forskellige tallerkener, nuvel det kan også have sin  charme. Men jeg syntes det kunne være smukt at dække et helt bord med ens stel, en gang ud i fremtiden. Så for et par år siden startede jeg med at samle på det meget enkle stel hvid Riflet fra Royal Copenhagen. Det passer lige til mit temperament ;).

Jeg vil derfor lige tippe jer hvis der er andre “samlere” at der lige nu er 25% rabat på de fine sager ovenfor DOG undtaget den alt for smukke kage opsats, den kom med på billedet for smukheden alene, den må jeg altså eje en dag…  I finder de fine Riflede sager fra Royal Copenhagen HER

indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med pesto, grønt og kylling