Torskerogn's salat & ideer til brug

Sprøde æblechips

aeble-chips01Har i prøvet at lave jeres egne æblechips ? Det kan slet ikke sammenlignes med dem man køber, særligt ikke når de lige kommer ud af ovnen. De smager simpelthen så godt og er dejligt sprøde. De er super nemme at lave og opskriften får i her..

Sådan gør du:

Tag 2-3 æbler og skær ud i meget tynde skiver 1-3 mm put dem på en plade klædt med bagepapir og i ovnen ved 100 grader (ikke varmluft) i ca. 2 timer… Drys dem evt. med lidt kanel sukker efterfølgende.

Gode som snack og hvis du fx knuser dem er de også gode som topping på salaten. Kan i have en dejlig Lørdag aften 🙂

8 kommentarer

  • Jane

    Der lyder rigtig dejligt dem skal vi lave her hjemme i morgen og rigtig dejlig lørdag aften til jer også

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Tusinde tak 🙂 Håber de smager jer, husk at lav lidt ekstra, så er der også til madpakken på mandag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

    De ser vel nok lækre ud. Hvordan bør æblechipsene opbevares bagefter for at bevare det sprøde bid?
    Og i øvrigt… TAK for en skøn side!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Sanne. Jeg opbevare dem i et glas med tæt sluttet låg andre gange en kagedåse. og tusinde tak for de rosende ord 🙂 Dejlig søndag til dig

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sanne

      Tak for det

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hope

    Kan man også lave æbletern på den måde?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Hej

      Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sunde Madpakker

      Hej

      Jeg har aldrig prøvet det, men der burde ikke være den store forskel, så jeg ville bare springe ud i det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torskerogn's salat & ideer til brug