Sprøde Pizza snegle til madpakken

Glædelig jul & En lille konkurrence til jer – Vind lego madkasse sæt

4023_LEGO_Lunch_Box_bright_blue_open_w._mini_boxes_and_accessoriesSå er det for alvor blevet jul. 1. December og masser af spændte børn (og voksne) vi elsker julen og alt hvad dertil hører og der har været masser af julehygge i dag med nisse drillerier, juleoptog i byen og juletræs tænding. Men jeg syntes også i mine søde læsere skal forkæles.

Så derfor har jeg fået lov at udlodde et sæt af det seje fra Lego som Room Copenhagen står bag. I kan vinde sættet på billedet den Blå madkasse som jo også kan bruges til meget andet end mad, som fx her på billedet hvor det er brugt til blyanter. De 2 små bokse følger også med, de er super gode til små snacks og passer perfekt ned i madkassen.

Alt i skal gøre for at deltage i denne konkurrence er at følge Sundemadpakker på Facebook HER og derinde tilføje en kommentar til opslaget om denne konkurrence.

Vinderen findes blandt dem som har tilføjet en kommentar på facebook siden nu på fredag d. 6. December…

Held og lykke til jer… imorgen tjekker jeg ind med opskrift på nogle rigtig søde julemænd til madkassen.

205 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde Pizza snegle til madpakken