Kylling i Karry - børnenes favorit

Sprøde Pizza snegle til madpakken

_006 _008I aftes fik vi kødsovs og spaghetti en af børnenes favoritter uden tvivl, der var kun en lille bitte rest tilbage så i stedet for at lade det gå til spilde blev der lavet pizzasnegle med resterne. Nemt og en god snack til madpakken…

Til ca. 25 snegle skal du bruge følgende:

25 gram gær – 500 gram mel (jeg har brugt halvt grahamsmel og halvt hvedemel) – 1 tsk salt – 3 dl lunt vand og 4 spsk olie. Ca. 250 gram kødsovs + reven ost…(vi river selv fra en god cheddar ost)

Rør gæren ud i det lune vand og bland derefter salt og olie i og til melet løbende til din dej er let og smidig – husk at ælt den godt. Lad dejen hæve fx imens i laver aftensmaden og spiser…1-2 timer

Rul dejen ud til en stor 4-kant ca. 1/2 cm’s tykkelse og smør kød sovs ud derpå og put reven ost over. Rul sammen til en roulade og skær ud i passende stykker.. Sæt dem på bageplade med bagepapir og lade dem efterhæve i en halv time… De bages i forvarmet ovn ved 200 grader (varmluft)  i ca. 12-14 minutter.

De er velegnet til madpakken og til at fryse ned og børnene kan nemt være med til at lave dem…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling i Karry - børnenes favorit