Lakse Sandwich med reven persillerod

Basic æggemuffins

_074Ægge muffins er vildt nemme og hurtige at lave og kan fyldes med alt godt du lige har til overs..

Her er det en totalt basic opskrift som du kan prøve dig frem med at fylde med lige det i har lyst til..

Til ca. 5 store eller 10 små skal du bruge og gøre følgende..

3 æg – 2 spsk grahamsmel – 1 tsk salt – 1/4 tsk bagepulver.. pisk det hele rigtig godt sammen.. og put fyld ca. 100 gram i.. jeg har her brugt en hel gul peberfrugt hakket i små tern og lagt en lille cherry tomat i efter jeg havde fyldt i formene.

Du kan også bruge fx skinke, kylling eller anden kød og grønt… og tilfører forskellige krydderier..

De bages i ovnen ved 180 grader forvarmet (varmluft) i 8-14 minutter alt efter størrelse..

Jeg skal nok løbende komme med inspiration til nogle lidt mere “avancerede” ægge muffins også men udgangs punket er næsten altid denne opskrift 🙂

8 kommentarer

  • […] Nemme frugt kugler – find opskrift her Kold grød med figner, jordbær og nødder find opskrift her Hjemme bagte burgerboller, find opskrift her Nemme basic ægge muffins, find opskrift her […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jette

    Kan man fryse æggemuffins

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Hej 🙂
    Super godt med en grundopskrift, så man kan tømme køleskabet 🙂
    Jeg har prøvet fryse dem, og det gik helt fint, så kan de tages op aftenen inden, hvis man vil have dem til morgenmad 🙂
    Tak for en god blog!
    Mvh. Mie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      lige præcis, det er denne opskrift nemlig rigtig god til “tøm køleskab” 🙂

      Mange tak

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susane

    Hej
    Kan nogen fortælle hvad jeg har gjort galt? Jeg har bagt disse i papir muffinsforme og de er umulige at få ud af forme, hvordan gør i andre?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kaja

      Hej Susanne

      man må ikke bruge papir… du skal bruge smurt metal form eller dem i gummi 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakse Sandwich med reven persillerod