Hjemmebagte pitabrød - grundopskrift

Grønt til madpakken uden rugbrød

022aMin datter på 12 år er i en periode hvor rugbrød et et totalt no go – jeg er heller ikke selv den største fan..  I stedet elsker hun denne type madpakke. En masse blandet grønt i forholdsvis store bidder så man kan klare det uden en gaffel (hvis man skulle glemme den) ..

Børn der ikke kan “udstå” navnet salat er som regel også fan af denne type grønt 🙂

I denne er der Mango, agurk, forårs løg, Gouda ost tern, Peberfrugt & Kylling tern og det hele er toppet med lidt pinjekerner.. Mango´en giver en rigtig god kontrast i smagen til de andre ting. Ved siden af et par stykker müsli brød og en lille bøtte Hvidløgs ost…
009a 015a

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagte pitabrød - grundopskrift