Pindemad til frokost..

Grønt & dip

a002 a010Så er ferien forbi og der er atter gang i madpakkerne (læs sundemadpakker.dk) for jeg har da lige fået holdt et par ugers ferie herinde fra 🙂

I kender det nok tiden bare flyver og flyver afsted og i denne uge står den på modemesse så jeg kan finde masser af ny inspiration til min blog Shopping4kids.dk, men madpakker skal der jo laves og jeg er igen, igang 😉

Lego madkassen har vi været glad for længe og nu har vi også fået den i en ny gul farve, en af de ting jeg er rigtig glad for ved lego madkassen er den perfekte højde og bredde. Halve madder kan stå fint i række istedet for ovenpå hinanden, så kan barnet se pålægget uden at behøve og pakke alle madder ud, for der er jo næsten altid noget de helst vil spise først/sidst..

Det grønne denne dag var peberfrugt og agurk i små tynde slices og en dip lavet af græsk yoghurt og de krydderier der stod tættest på. Græsk yoghurt er rigtig godt til dip fordi det ikke løber ud/bliver tyndt som fx creme fraiche kan have en tendens til…

Dip´en er også et af de gode tricks til at få mere grønt i børnene og så længe det er en sund dip så er det jo bare win win… 🙂

Er i mon også igang med madpakkerne igen? Hvis der er noget specielt i kunne tænke jer at læse om her på sundemadpakker, mangler ideer til eller lignende så sig endeligt til 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pindemad til frokost..