Makrel i madpakken

Kylling salat – god til den sunde madpakke

Kylling salat SONY DSCEn klassisk kylling salat med ud skåret rest af kyllingbryst, lidt pasta, peberfrugt og agurk er altid et stort hit i mine børns madpakker og også i min egen når jeg skal have en med mig. Det er nemt at gå til.

Når vi får Kylling til aftensmaden laver jeg altid et par ekstra stykker og skærer dem ud i mindre bider og portions opdeler det og putter i fryseren på den måde er der altid adgang til lidt hurtigt lækkert til madpakkerne både som salat men også til sandwich og lignende 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makrel i madpakken