Koldhævede gnaveboller med solsikke

Farverige æg

SONY DSCDe sunde og sjove overraskelser i madpakken behøver ikke betyde at madpakken tager længere tid at lave.

Som her hvor ægget er blevet pink (altid et hit) når du koger æggene drypper du frugtfarve i, der skal ikke så meget til, rød, blå og grøn virker bedst. Om ægget er brunt eller hvidt gør ikke den store forskel det giver bare lyse pink og mørke pink æg.

Æg bruger vi tit som en “gnave snack” hvor det i madkassen er anrettet med tilbehør som ovenfor. Det er tit det der bliver spist før madderne også rugbrødet i små mundrette stykker 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldhævede gnaveboller med solsikke