Eftermiddags frugt og nødder

Frugtpakker til afslutning i vuggestue

frugtpakker til børnefødselsdagenFrugtpakker til børnefødselsdagen  – Dette indlæg er tidligere bragt på min børnetøjs blog shopping4kids.dk

Da Mikkel havde sidste dag i vuggestuen for nu snart et år siden holdt vi en lille afslutning om eftermiddagen med børn og pædagoger. I stedet for at lave et fad med frugt lavede jeg en pakke til hvert barn, købte bakkerne i netto til 16 kr for 8 stk og der er følger også låg med,  så de hver kunne lukkes og være en lille overraskelse til børnene.  Det var en stor succes..

I pakkerne var der æble stykker, vindruer i muffins forme, knækket knækbrød som små kiks  samt vandmelon som jeg havde stukket ud med stjerne og hjerte metalforme.. Sammen med frugtpakkerne havde jeg købt små kildevand børnene elskede det og Mikkel var glad og syntes det var helt fantastisk..

Kunne også være en god ide når man skal fejrer børnenes fødselsdag i institutionen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eftermiddags frugt og nødder