Pandekager med æbler og kokos

Appelsin yoghurt med musli

Hjemmelavet appelsin yoghurt er noget af det nemmeste at lave, smager dejligt frisk og lækkert med hjemmelavet musliappelsin yoghurt med musli

Til 4-6 Personer

1 Liter yoghurt naturel

2 spsk. honning

2 store appelsiner

Yoghurt naturel er ret tyndt så hvis i ønsker en lidt tykkere yoghurt kan i dræne den gennem filter i køleskabet i 4-5 timer (eller natten over) Vi kan godt lide den lidt tynd med ekstra meget müsli så vi dræner ikke.

Rør honning ud i youhurt´en og pres saften fra de 2 appelsiner i ? rør det sammen og sæt på køl, det må gerne trække et par timer om muligt men kan også spises med det samme.

Hjemmelavet musli

Müsli til familien i 3-4 dage

1 dl kogende vand

2 spsk honning

Fyld så mange kerner og gryn, nødder i til det er rørt tørt op men hænger lidt sammen. Ca. 1,5 liter fylder mængden?

Jeg har brugt hvedekerner, sesamfrø, græskarkerner, solsikkekerner, havregryn, mandler?

Put det hele på den flade bageplade og bred det helt ud, sæt det i ovnen ved 180 grader i 15-20 min rør i det et par gange undervejs når du tager det ud, kan der tilsættes fx rosiner og lignende tørrede frugter.

Müsli´en kan holde sig i en lufttæt krukke i 4-5 dage og stadig være dejlig sprød og frisk. Laver jeg det i weekenden passer det med at vi har tømt den når vi når til weekend igen.

9 kommentarer

  • Nanna

    Hvilken slags honning bruger du?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Nanna

      Det er faktisk meget forskelligt men akacie honning syntes jeg er den bedste, helt almindelig honning er dog også udemærket 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg har gjort et eller andet forkert. Synes ikke det blev helt “tørt” på trods af det fik længere end beskrevet. Mon jeg har brugt for få kerner, så det har været for vådt fra start?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja det tyder på at der har været for få kerner med, du kan kan godt nå at redde det, hvis du fx tilsætter til havre gryn nu så den er helt tør massen og så bare lige giver den et par minutter for fuld skrue så skulle det kunne lade sig gøre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna

      Det er svært lige at forklare, måtte stå og brække det i mindre stykker for det blev nærmest en stor klistret kage, men smagen er god nok, så vi spiser det bare som det er 😛
      Så må jeg håbe jeg har bedre held næste gang.. Haha…

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • hehe godt smagen er god og nu ved du jo så hvordan du laver müsli bar også hahaha ;D

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna

      Ja selvfølgelig, det havde jeg ikke tænkt på! Så skulle den bare lige være dyppet i lidt mørk chokolade!! 😛

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe, ja så er den helt god ;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] lidt hjemmelavet müsli crunch (opskrift her) på og lidt friske frugt stykker og bær… Så er der hyggelig og frisk lavet morgenmad… […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekager med æbler og kokos